1/5/18

Οι 3 Έλληνες/Ελληνίδες Youtubers που θα έπρεπε να κάνουν τηλεόραση

Οι 3 Έλληνες Youtubers που πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν τηλεόραση
24/7
No1: Vickissme -το απόλυτο "summer girl"
Το 2016 ανέβασε το πρώτο της video στο YouTube και έχει τώρα περίπου 10 χιλιάδες συνδρομητές. Εκτός από δροσερή και όμορφη παρουσία, διαθέτει ευφράδεια και άνεση λόγου και είναι πάντα στιλάτη και χαλαρή. Η Βίκυ Κουμπούνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Φ.Π.Ψ. και σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της στην δημοσιογραφία. Αρχές του 2012 κατέβηκε στην Κύπρο (Λεμεσό) όπου και συνεργάστηκε με το μουσικό ψυχαγωγικό κανάλι ΜTV NRG και στο InandOut tv! Παρουσίασε επίσης την εκπομπή «by the sea» για λογαριασμό του «music zone» του ΡΙΚ. Το Vickoni, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι, λατρεύει τη δυνατή μουσική και δεν την αποχωρίζεται σ’ ό,τι κι αν κάνει. Μέχρι τότε κάνουμε μουσικοθεραπεία μαζί της καθημερινά 16:00-18:00 στο «Walking on Air» μέσα από τη συχνότητα του MELODY RADIO 103.1 FM. Άποψη μου θα ήταν ιδανική παρουσιάστρια του MAD.





No2: Mikeius - επιστήμη για όλους
Δεν νομίζω να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το πραγματικό του όνομα είναι Μιχάλης Βιολέτης και γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έγινε γνωστός μέσα από το μαγικό κόσμο του Ιντερνετ, αρχικά με το blog του (Φάε ένα μαλάκα) και μετά μέσα από το YouTube. Άποψη μου θα ήταν ιδανικός σε εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της ΕΡΤ που να έχουν να κάνουν σχέση με την επιστήμη ή κριτική ταινιών τύπου "Θάψε το σενάριο".




No3: Tsach -Fear Factor
Έχει και κότσια αλλά και πάρα πολύ τρέλα. Το πραγματικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος Τσάχαλος και η άποψη μου είναι ότι θα ήταν ιδανικός σε παιχνίδια όπως το Fear Factor κλπ. 






Τέλος ένα άλλο ακόμα άτομο που ίσως θα άξιζε να μπει στην τηλεόραση είναι η Κλειώ ή fixieyea


Haters Comments' Song 2 | Tsach (Greek)
https://www.youtube.com/watch?v=jbuFIxdePto&t=22s




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες