15/3/18

KARMA

Ιδρυτικά Μέλη: 
Άννα Μανωλαράκη -πλήκτρα
Άκης Ζερβός -μπάσο 

Τωρινή Σύνθεση: 
Άννα Μανωλαράκη -φωνή 
Βασίλης Δρακονταειδής -πλήκτρα
Στάθης Λιανός -κιθάρα
Γιώργος Βουλμάνος -μπάσο 

Τάσος Μορφόπουλος -ντραμς

Είδος: Ελληνόφωνο ροκ
Έτος Ίδρυσης: 1998
Περιοχή: Αθήνα

Από τους "Κάρμα" πέρασαν αρκετοί μουσικοί και έπαιζαν κυρίως διασκευές στις εμφανίσεις τους, κάνοντας παράλληλα τις πρώτες απόπειρες προσωπικών συνθέσεων της Άννας και του Άκη. Οι Κάρμα έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές όπως το Κύτταρο, η Σφεντόνα, Στον αέρα κ.α. καθώς και σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλς. Μπήκαν στη δισκογραφία το 2009 με τον πρώτο τους δίσκο με συνθέσεις των Μανωλαράκη, Ζερβού και Βασίλη Δρακονταειδή, όπου συμμετείχαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελισάβετ Καρατζόλη, ο Διονύσης Κωτσάκης και ο Λεωνίδας Σώζος. H 2η δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο "Το χρέος", κυκλοφορεί το Καλοκαίρι του 2012. Οι ΚΑΡΜΑ είχαν την τιμή να συμπεριλάβουν σε αυτόν τον δίσκο αποσπάσματα από την "ΑΣΚΗΤΙΚΗ" του Νίκου Καζαντζάκη κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο ελληνόφωνο ροκ τραγούδι με πιστοποιημένη άδεια από τους νόμιμους δικαιούχους των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου. Στις 8 Δεκεμβρίου 2012 οι εκδόσεις Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ και το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ παρουσίασαν μια εκδήλωση για τα 55 χρόνια από το θάνατο του Νίκου Καζαντζάκη στην οποία οι ΚΑΡΜΑ ήταν καλεσμένοι και έπαιξαν ζωντανά τα τραγούδια που ήδη ετοίμασαν. Την μουσική του δεύτερου δίσκου των ΚΑΡΜΑ την υπογράφει ο Δρακονταειδής εκτός από ένα ορχηστρικό μουσικό θέμα που το έχει γράψει μαζί με τον Νίκο Ταβουλάρη ενώ για πρώτη φορά ο Δρακονταειδής γράφει και στίχο σε κάποια τραγούδια του δίσκου. Ο δίσκος αυτός έχει κυρίως κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα. 

Σήμερα οι Κάρμα ετοιμάζουν τον πρώτο τους αγγλόφωνο δίσκο στην progressive symphonic Metal.μουσική. 

KARMA -Νερομπογιά
https://www.youtube.com/watch?v=Dg500N5aY6Q
Στίχοι: Διονύσης Κωτσάκης
Μουσική: Βασίλης Δρακονταειδής
Από τον 2ο δίσκο τους "το χρέος"!


KARMA -Ποια θάλασσα σε κρύβει ( Video Clip )
https://www.youtube.com/watch?v=fPSF76BH_tY

Γυρισμένο στην όμορφη Κεφαλονιά και με αρχικές σκηνές στις Vardiola villas στην περιοχή Άβυθος που είναι πασίγνωστη για την όμορφη παραλία της και βρίσκεται στις νότιες ακτές της Κεφαλονιάς. Περιεχει επίσης σκηνές από την περιοχή του Γερογόμπου (Λαγκαδάκια) και τον όμορφο φάρο εκεί, όπως κ την ιδιαίτερη παραλία του Ξι με τον άργυλο (που διακρίνουμε στα βράχια)

Πρώην Μέλη: Άκης Ζερβός (μπάσο), Σταμάτης Μενδρινός (ντραμς), Ηλίας ΚοΧρήστος Δημπέτροεύρτης (κιθάρα), Νίκος Ταβουλάρης (κιθάρα) κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες