2/9/17

ANORIMOI

Τωρινή Σύνθεση:
Necropethamenos -Κιθάρα
Satrigiannis -Ηλεκ. Κιθάρα
Tafoplakium -Μπάσο
Bocolisch -Τύμπανα
Trampakoulas -Φωνητικά
Count Vargsteiner

Είδος: Heavy/Thrash Metal
Περιοχή: Αθήνα
Παρουσία: 1993-94, 1998--

Οι "Anorimoi" δημιουργήθηκαν το 1993 από το Νεκροπεθαμένο και τον Τραμπάκουλα. Το πρώτο τους demo φτιάχτηκε στο υπόγειο που τυμπανιστή Dhino και είχε τίτλο "And Justice for the Lighting..." και το δεύτερο τους demo "Epicus Demicus Anorimus" (1994). Εκείνη όμως την περίοδο οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους ανάγκασαν να σταματήσουν την δράση τους για 4 περίπου χρόνια. Το 1998, οι ANORIMOI ανασυντάσσονται και με τρία 3 νέα μέλη κυκλοφορούν το “Pappous: The Rock Opera”. Με την προσθήκη ενός ακόμη μουσικού κυκλοφορούν τα “Into Floroi Ride”, το “Farting the World” και το 2005 το “Kings of Feta”. Στην συνέχεια, ένα EP με 5 κομμάτια και με τίτλο “Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα”, υπογράφουν συμβόλαιο με την Warner Music και τον Σεπτέμβρη του 2009, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποφάσισαν να κυκλοφόρησαν το “Καλά να πάθεις”. Οι περισσότεροι στίχοι των τραγουδιών τους είναι σατιρικοί εξού και το όνομά τους

ANORIMOI -Στο πρώτο ραντεβού
https://www.youtube.com/watch?v=o0LVxiPiKR4
Δίσκος: "17 Κατσαρίδες"


ANORIMOI - Μπουγιιουρντί κιοφτέ τούτου γκρεμός        
https://www.youtube.com/watch?v=3Z7vO9bg0F8


Η τουρκική λέξη μπουγιουρντί (τουρκ. buyurdι γ' εν. του ρ. buyur `διατάζω΄) σήμαινε αρχικά την έγγραφη διαταγή αξιωματούχου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σήμερα σημαίνει το επίσημο έγγραφο, ιδίως διαταγή, συνήθως με δυσάρεστο οικονομικό περιεχόμενο: Γνωστή η φράση: σού 'ρθε το μπουγιουρντί ;.

Από κει και πέρα το μπουγιουρντί είναι μεζές της Ελληνικής κουζίνας. Η ονομασία μπουγιουρντί του δόθηκε ακριβώς γιατί το αποτέλεσμα είναι αρκετά καυτερό. Φτιάχνεται με φέτα, ψιλοκομμένες ντομάτες, πιπεριές, ελαιόλαδο και προαιρετικά κρεμμύδι τα οποία ανακατεύονται και συνδυάζονται κυρίως με πάπρικα, πιπέρι και ρίγανη, αλλά και διάφορα παραδοσιακά ελληνικά τυριά, λαχανικά, μυρωδικά χόρτα και μπαχαρικά. Ψήνεται μέχρι να λιώσει η φέτα σε παραδοσιακό μικρό πήλινο σκεύος στο φούρνο, αν και τελευταία χρησιμοποιείται συχνά αλουμινόχαρτο, ανοιχτό ή κλειστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες