16/6/17

Αλεξάνδρα Νάσσου


Η γλυκύτατη τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Νάσσου έγινε γνωστή ότνα τραγούδησε τα τραγούδια της μεταγλωτισμένης σειράς κινουμένων σχεδίων "Η Πριγκίπισσα Σίσσυ" που προέβαλε ο σταθμός Alter. Το cd με "Τα τραγούδια της Σίσσυ" κυκλοφόρησε το 1997 και η Αλεξάνδρα πρέπει να ήταν ακόμη μαθήτρια όταν βγήκε ο δίσκος. Η επιτυχία ήταν αρκετά μεγάλη έτσι το 2001 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο "Το μυστικό" με εφηβική και ρομαντική διάθεση. Το 2005 κυκλοφόρησε ένα μικρό cd-single και το 2007 κυκλοφόρησε η τρίτη και τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Είμαι μόνη".


Αλεξάνδρα -Το μυστικό
https://www.youtube.com/watch?v=IKqhd1dhvYw


Αλεξάνδρα -Ποτέ καμία
https://www.youtube.com/watch?v=xo-BN7TI7Lg
Το τραγούδι τίτλων αρχής της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Πριγκίπισσα Σίσσυ", από το CD "Τα τραγούδια της Σίσσυ". Ερμηνεύει η Αλεξάνδρα Νάσσου.



3 σχόλια:

  1. Πού είναι τώρα; Εξαφανίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωνη της εμοιαζε πολυ με τη φωνη της Βικυ Λεανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το μυστικό" εγώ το ανέβασα, δικό μου είναι το κανάλι! Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δεν μπόρεσα να ανεβάσω τα υπόλοιπα τραγούδια στο YouTUbe, αλλά είναι ήδη ανεβασμένα στο κανάλι μου στο Dailymotion και σύντομα θα ανεβάσω ολόκληρη την σειρά μεταγλωττισμένη... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες