17/3/17

Ο υπέροχος Άγγελος Παπαδημητρίου

Sui generis: Ο Άγγελος Παπαδημητρίου γενήθηκα στις 23 Σεπτεμβρίου 1952 στο Κιάτο και έχει ιταλικές ρίζες. Πέρασε όμορφα και φωτεινά χρόνια, Σε ηλικία 15 ετών, λόγω της δουλειάς του πατέρα του -που είχε εργοστάσιο σταφίδας και λεμονιών-, ήρθαν από το Κιάτο στην Αθήνα, στην πλατεία Αμερικής, στον τόπο καταγωγής της μητέρας του. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο πρόζας όσο και στο μουσικό θέατρο. Το ρεπερτόριό του ως τραγουδιστή περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια από την ελληνική οπερέτα και το ελαφρό τραγούδι. Έχει επίσης λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραγωγές (Fort Boyard). Ως εικαστικός έχει παρουσιάσει τα έργα του (κυρίως γλυπτά) σε πολλές ατομικές εκθέσεις. Ο ίδιος όμως δεν θεωρεί τον εαυτό ούτε εικαστικό, ούτε ηθοποιό, ούτε περφόρμερ και εξηγεί «Δεν είμαι. Δεν δέχομαι κανέναν τέτοιο στενό επαγγελματικό χαρακτηρισμό. Καλλιτέχνης είμαι. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα πάντα».


Πότε είσαι gay
https://www.youtube.com/watch?v=Omecf49EbLU
Ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου απαγγέλει το ποίημα του Γιώργου Παυριανού "Πότε είσαι gay" σε σκηνοθεσία Νίκου Σούλη και με φόντο το Αρχαιολογικό Μουσείο.


Ομοφυλόφιλε απολογήσου
https://www.youtube.com/watch?v=GsQSMiBSy18
Ο ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου με φόντο το Αρχαιολογικό Μουσείο απαγγέλει το ποίημα του Γιώργου Παυριανού "Ομοφυλόφιλε απολογήσου" και σε σκηνοθεσία Νίκου Σούλη

"MOUNTAIN live" O ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚI
https://www.youtube.com/watch?v=B-EF3pXr8Pc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες