17/7/16

Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1971 στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Η αγάπη της για τη μουσική ξεκινάει από την παιδική της ηλικία, αφού μεγάλωσε από οικογένεια με μεγάλη μουσική παράδοση. Τα πρώτα χειροκροτήματα τα εισέπραξε το 1989, όταν και πρωτοβγήκε στο τραγούδι. Μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού. Η Πόπη Μαλλιωτάκη μας έχει χαρίσει τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και δύο cd-singles [Απαραίτητη αγάπη (2005), Άλλη μια φορά (2006), Ποπάρα (2008)]. Tο σατιρικό τραγούδι "Δεν είμαι η Beyonce είμαι η Ποπάρα" το οποίο γράφτηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο την έκανε να τραγουδήσει σε 6 διαφορετικές γλώσσες το πασίγνωστο πλέον σε όλους "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η BEYONCE". Μετά από μεγάλη απουσία αρκετών χρόνων από την δισκογραφία, η Πόπη Μαλλιωτάκη επιστρέφει με ένα single με τίτλο "Τα ξαναλέμε" ενώ το 2014 κυκλοφορεί το single με τίτλο «Τα θέλω μου».

Πόπη Μαλιωτάκη - Είμαι η Ποπάρα
https://www.youtube.com/watch?v=DEm3c8sacl8
Στίχοι: Ελισάβετ Νικολαΐδου, Μαρία Αντωνάκη
Μουσική: Ανδρέας Μέξας
Σκηνοθεσία: ShowBizNews του Βασίλη Δρυμούση/ Alter


Πόπη Μαλιωτάκη - Άλλη μια φορά
https://www.youtube.com/watch?v=YREPK6f2BVY
Στίχοι: Γιώργος Παπαγιαννόπουλος
Μουσική: Ανδρέας Μέξας

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης(Καβάλα, 4 Μαΐου 1968 - 13 Δεκεμβρίου 2008)ήταν Έλληνας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Μούσες. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης άρχισε να δραστηριοποιείται στην νύχτα ανοίγοντας το νυχτερινό κέντρο «Μούσες» στην Λεωφόρου Συγγρού. Το νυχτερινό κέντρο αρχίζει να μπαίνει ενεργά στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Μερικοί εξ' αυτών ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Νάνσυ Αλεξιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Χρήστου. Οι συγκεκριμένοι πλαισίωναν και το τελευταίο σχήμα του νυχτερινού κέντρου μέχρι και την δολοφονία του Λαζαρίδη τον Δεκέμβρη του 2008. Το 1992 ο Μπάμπης Λαζαρίδης γνωρίζει την Πόπη Μαλλιωτάκη. Οι δυο τους, το 1999 παντρεύονται και αποκτούν μαζί ένα παιδί. Ο Λαζαρίδης με την Μαλλιωτάκη δεν πήραν διαζύγιο ποτέ, ωστόσο όμως, ο επιχειρηματίας από το 2004 διατηρούσε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Ο επιχειρηματίας και η Ηλιάδη απέκτησαν έναν γιο. Παρά την γέννηση του παιδιού τους, Λαζαρίδης και Ηλιάδη δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

    Τον Δεκέμβρη του 2008 ήρθε η εκτέλεση του επιχειρηματία από τα πυρά αγνώστων στην περιοχή της Βούλας, μπροστά στα μάτια της συντρόφου του, Αγγελικής Ηλιάδη. Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν για πολλά χρόνια με την δολοφονία Λαζαρίδη και με την προσωπική του ζωή. Η «μαφιόζικη» εκτέλεση του επιχειρηματία, θεωρείται μία από τις πιο πολυσυζητημένες δολοφονίες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες