29/7/16

Βασίλης Παϊτέρης (Με Δύο Νέα Τραγούδια)

Ο Βασίλης Παϊτέρης είναι Έλληνας τσιγγάνος τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1950 σε ένα τσαντίρι στον Πειραιά. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι από την ηλικία των δώδεκα ετών. Έχει συνεργαστεί και έχει τραγουδήσει δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι επίσης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Τσιγγάνων και Φίλων της Τσιγγάνικης Μουσικής, με τον διακριτικό τίτλο «ΡΟΜΕΝ». Ασχολήθηκε στο παρελθόν με την πολιτική και τώρα έχει δημιουργήσει κόμμα το Δημοκρατικό Κίνημα Ευπαθών Ομάδων (ΔΗ.Κ.Ε.Ο).

Επιτυχίες του: Dui Dui, Θα την ταξιδέψω την ψυχή (με τον Νότη), Όλος ο κόσμος είσαι (με τον Νότη), Λόγια Κλειδωμένα, Πυρκαγιά με Πυρκαγιά (Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη)

Ο Βασίλης Παϊτέρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
https://www.youtube.com/watch?v=RGvtCP99lbs

Πού είσαι τώρα (Νέο Τραγούδι)
https://www.youtube.com/watch?v=PV5jCSENEpk


Όλα τα Όνειρα (Νέο Τραγούδι)
https://www.youtube.com/watch?v=ok-PvOlk6VQ 



"Επειδή βλέπω πολλά σχόλια και επειδή τυγχάνει ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης να είναι πατέρας μου, να ξέρετε παιδιά ότι ούτε από Αλβανία είναι, γιατί και αυτό το είδα...είμαστε Έλληνες Τσιγγάνοι με ελληνική ιθαγένεια, υπηκοότητα, κουλτούρα. Είμαστε Έλληνες. Και δεν ήρθαμε από το πουθενά. Εδώ γεννηθήκαμε εδώ ζούμε....Σεβασμός λοιπόν σε ένα καλλιτέχνη που έχει μεγάλη ιστορία" Θάνος Παϊτέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες