6/3/16

Υρώ Μανέ

Γεννήθηκε στην Χίο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα πολιτικών επιστημών). Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Συνεργάστηκε με το Θεάτρου Τέχνης, στο Εθνικό Θέατρο και με άλλους θίασους και θεατρικές παρραστάσεις. Έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές: 10 μικροί Μήτσοι, Δις Εξαμαρτείν, Εγκλήματα, Ελλάς το μεγαλείο σου, Επτά θανάσιμες πεθερές, Μάγγισες της Σμύρνης, Καθρέφτη-Καθρεφτάκι μου, Εφτά ζωές κ.α.
Σαν Guest: Ντόλτσε Βίτα, Οι μεν και οι δε, Κόκκινος κύκλος, Singles, Κόκκινο Δωμάτιο, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.
Πήρε μέρος στις κινηματογραφικές ταινίες Ο οργασμός της αγελάδας της Όλγας Μαλέα και Ηλίας του 16ου του Ν.Ζαπατίνα. Σύγουρα όμως ο ρόλος που την σημάδεψε ήταν αυτός της Φλώρας από τα Εγκλήματα.

Για σένανε μπορώ
https://www.youtube.com/watch?v=w43ozbzSfqw
Στίχοι: Σώτια Τσώτου Μουσική: Αντώνης Στεφανίδης Πρώτη Εκτέλεση: Μαρινέλλα 
Από την καταπληκτική κωμική σειρά του Ant1 "Εγκλήματα" Η Φλώρα (Υρώ Μανέ) δεν θα διστάσει πουθενά, ώστε να διαδώσει τον έρωτα της για τον Αλέκο (Κώστα Κόκλα)...


Η τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα" προβλήθηκε για πρώτη φορά, από τον ANT1, τις σαιζόν 1998-2000 και λόγω της τεράστιας θεαματικότητας που σημείωσε, έχει προβληθεί αμέτρητες φορές σε επανάληψη μετά την αρχική προβολή του.

1 σχόλιο:

  1. Εγκλήματα (τηλεοπτική σειρά)

    Είδος Μαύρη κωμωδία
    Διάρκεια 35-45' ανά επεισόδιο
    Δημιουργοί Λευτέρης Παπαπέτρου
    Αντώνης Αγγελόπουλος
    Παραγωγή Ανδρέας Τσάκωνας
    Σκηνοθεσία Αντώνης Αγγελόπουλος
    Πρωταγωνιστές Μαρία Καβογιάννη
    Κώστας Κόκλας
    Καίτη Κωνσταντίνου
    Υρώ Μανέ
    Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
    Σταύρος Νικολαΐδης
    Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
    Σούλα Αθανασιάδου
    Αθηνόδωρος Προύσαλης
    Χώρα Flag of Greece.svg Ελλάδα
    Τηλεοπτικός σταθμός Antenna
    Προβολή 1998 – 2000
    Αριθμός επεισοδίων 66

    Υπόθεση

    Η υπόθεση της σειράς εκτυλίσσεται γύρω από δύο οικογένειες και επικεντρώνεται στην παράνομη σχέση του Αλέκου Παπαδήμα και της Φλώρας Μητροπούλου, αλλά και τις προσπάθειες της Σωσώς να σκοτώσει τον σύζυγό της, Αλέκο.

    Ένα μέρος του χιούμορ της σειράς, είναι ότι στην πορεία του πρώτου κύκλου, οι δύο οικογένειες συνδέονται όλο και περισσότερο μέσα από παράξενες συμπτώσεις: οι χαρακτήρες αποκτούν κοινούς γνωστούς ή αρχίζουν να συναντώνται χωρίς να γνωρίζει ο ένας το ποιόν του άλλου. Για παράδειγμα, ο Αχιλλέας Μητρόπουλος γίνεται φίλος με τον Αλέκο, χωρίς να ξέρουν ότι αποτελούν το σύζυγο και τον εραστή της Φλώρας. Η κορύφωση γίνεται στο τέλος του κύκλου που διαδραματίζεται στη Σύρο όπου και κάποιοι χαρακτήρες βρίσκονται μαζί για πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες