10/3/16

Οι τρεις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες στην Κύπρο

Είναι πολλές οι παρουσιάστριες που ήλθαν στην Κύπρο από Ελλάδα με όνειρα και φιλοδοξίες, λίγες όμως είναι εκείνεις που τα κατάφεραν και έκαναν την καριέρα που αναζητούσαν.

No 1 Η Γωγώ (Γεωργία) Βασιλάκη είναι ίσως η καλύτερη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο νησί μας. Πολύ σεμνή, σοβαρή και μετρημένη, γλυκομίλιτη αλλά και πολύ προσιτή. Η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Καλλιθέας και σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών. Στην Κύπρο ήρθε με τον σύζυγο της ο οποίος είναι στρατιωτικός. Ξεκίνησε από σπόντα την καριέρα της σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και από το 1997 εργάζεται σαν δημοσιογράφος στο ΡΙΚ. Πέραν των δελτίων ειδήσεων παρουσιάζει και την εκπομπή "Ταξίδι στο Χρόνο". Τέλος λατρεύει την μαγειρική.


No 2 Η Βίβιαν Κανάρη είχε παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στο ΡΙΚ όπως το "Ευχάριστο Σαββατόβραδο", " Συν Πλην", "Με καλή παρέα", "Espresso" κ.α όμως μετά την αποχώρηση της Αιμιλίας Κενεβέζου είναι πλέον και η βασική παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του κρατικού καναλιού. Έχει συνεπώς επιφορτιστεί τεράστια ευθύνη και γι αυτό ίσως να έχει την φήμη της αυστηρής παρουσίας. Γεννήθηκε και σπούδασε στην Θεσσαλονίκη και λατρεύει τα σκυλιά. Μετά από αρκετά χρόνια δεν δίστασε και επέστρεψε ξανά στα θρανία για να πάρει και το πτυχίο της δημοσιογραφίας από το Frederick University.


No 3 Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι το πιο φρέσκο πρόσωπο της κυπριακής τηλεόρασης. Μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Mix FM Κύπρου, η Χαριτίνη απέκτησε τη δική της μεσημεριανή εκπομπή στο TVONE. Η Χαριτίνη είναι 26 ετών μεγάλωσε στην Καλαμαριά μέχρι την ηλικία των έξι ετών και τα υπόλοιπα χρόνια στη Νάουσα. Όνειρο της ήταν να σπουδάσει δασκάλα ή ψυχολόγος και παρότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τελικά αποφάσισε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην Κύπρο συνέχισε τις σπουδές της, το μόντελινγκ και παράλληλα την ανακάλυψαν και οι εκεί τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και πλέον και οι τηλεοπτικοί. 




Τέλος η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μοντέλο, παρουσιάστρια, μουσική παραγωγός και
Fashion and beauty blogger. Γεννήθηκε το 1986 και η μητέρα της είναι από τη Σκοτία και ο πατέρας της Έλληνας. Έζησε τα πρώτα της χρόνια στην Σκοτία και ήρθε στην Ελλάδα για να πάει σχολείο. Από μικρή ηλικία έκανε διάφορες δουλειές για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη όμως το ύψος της 1.79 και οι αναλογίες μοντέλου που έχει την έσπρωξαν προς το μόντελινγκ. Σπούδασε στο Central Saint Martins - University of the Arts του Λονδίνου. Στην Κύπρο ήρθε ξεκίνησε σε εκπομπή στο Mad Κύπρου. Πέρσι εντυπωσίασε το κυπριακό κοινό σαν παρουσιάστρια των πρώτων ανδρικών καλλιστείων "Mr Cyprus" στην τηλεόραση του Sigma. 

Τέλος μια σπουδαία ακόμη παρουσιαάστρια που ήρθε από την Ελλάδα και έκανε καριέρα στο ΡΙΚ ήταν η Άντζυ Ρήγα η οποία παρουσίαζε το "Ευχάριστο Σαβατόβραδο".

Εξαιρετικές Κύπριες παρουσιάστριες είναι οι: Κατερίνα Χαραλάμπους, Κατερίνα Βάτη, Πετρούλα Αργυρού και Μαρία Σαββίδου.

Τον ίδιο το Θεό
https://www.youtube.com/watch?v=RuH9sr0pCzY
DanSing for you 3 Έβελυν Καζαντζόγλου - Ευαγόρας 
Στίχοι: Γιώργος Παρώδης Μουσική: Γιώργος Παπαποστόλου
Πρώτη Εκτέλεση: Τζιώρτζια (Μπλε)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες