2/2/16

Η πολυτάλαντη Μυρτώ Μελετίου

Η Μυρτώ Μελετίου είναι επαγγελματίας χορεύτρια/τραγουδίστρια/ηθοποιός, η οποία άρχισε την σταδιοδρομία της στο χορό και το τραγούδι στην ηλικία των πέντε ετών με τη συμμετοχή της σε πολλά musicals σε συνεργασία με το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο και τη Βρετανική Ένωση Ηθοποιών. Στον χορό όσο και στο τραγούδι έχει επηρεαστεί πολύ από την σόουλ, τη ροκ, τη ποπ, την R&B και την φάνκ μουσική.


Προηγουμένως, έχει διδάξει Zumba® Fitness παντού στην Κύπρος και στο εξωτερικό. Το 2012, επιλέχτηκε από την Zumba® Fitness LLC ως μία από τους Jammers (χορογράφους) τους. Αυτός της έδωσε την ευκαιρία να μπεί βαθιά στον κόσμο της Zumba. Για ενάμισι μήνα έζησε και δούλεψε στο Μαϊάμι δίπλα σε Beto Perez τον ιδρυτή του προγράμματος και την ομάδα του. Τότε ακριβώς ήταν που ο Beto θα ανακαλύψει το ταλέντο τη και στο τραγούδι και θα το αξιοποιήσει αναλόγως. Η νεαρή χορογράφος θα αρχίσει τη συνεργασία της με Zumba® LLC ως περιοδεύοντας καλλιτέχνη, και για 1 έτος ταξίδεψε μαζί τους σε όλο τον κόσμο, χορεύοντας και τραγουδώντας για διάσημους τραγουδιστές όπως ο SEAN PAUL, PITBULL, Lil-Jon, Vanilla Ice, Why Clef Jean, Victoria Justice, J. Perry, Mara, και πολλούς άλλους. 



Η σταδιοδρομία της Μυρτώς όμως, άρχισε πολύ πιο πρίν το 2001, όταν πήρε μέρος στoν Ελληνικό τάλεντ σόου Pop-Stars του Mega, κερδίζοντας τελικά μία θέση ανάμεσα στις 12 καλύτερες που θα υπογράψουν μία πενταετή σύμβαση με την Warner Ελλάδος. Παράλληλα με τις σπουδές στο κολλέγιο θα ξεκινήσει μία παράλληλη σταδιοδρομία ως τραγουδοποιός και στιχουργός, δεχόμενη και μία πρόταση να γίνει ο συντάκτρια ενός λογοτεχνικού περιοδικού για Νεαρούς Κυπρίους Καλλιτέχνες. Τα ποιήματα της και οι ιστορίες της έλαβαν πολλά βραβεία και 6 από αυτά δημοσιεύονται στο Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, και τη Κύπρο.


Όταν τελικά πήρε το πτυχίο (B.A.) στη Ψυχολογία, μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει    
Dance and Performance. Εγγράφτηκε στο κέντρο χορού του Broadway και ήταν υποψήφια του
OUTSTANDING STUDENT AWARD. Η Μυρτώ εκεί θα έχει την χαρά να συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες σε πολύ διάσημες σκηνές. Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, η Μυρτώ είναι μία από τις πιό ελπιδοφόρες και αναδυόμενους καλλιτέχνεις της Zumba αλλά και του τραγουδιού. Μαγικές οι παρουσίες της στο Dansing For You.
  
Μυρτώ Μελετίου & Beto Perez Marionetta
https://www.youtube.com/watch?v=bBcAvcwnxrc


Μυρτώ Μελετίου - Fly Away
https://www.youtube.com/watch?v=LLJbJKdq2bk
Στίχοι: Μυρτώ Μελετίου
Μουσική: Χρήστος Χαραλαμπίδης /Μυρτώ Μελετίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες