11/11/15

Γιάννης Πρεβενιός

Γιάννης Πρεβενιός (Καθηγητής Μουσικής)

Πτυχιούχος του Ελληνικού Ωδείου (πτυχίο ενοργανώσεως) παίζει κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο, μπουζούκι, λαούτο και φλογέρα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κομπιούτερ, Ηχοληψίας, και Δημοσιογραφίας.
Σαν μουσικός έχει συμμετέχει κατά διαστήματα σε διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με τις ορχήστρες. Στα πολύ νεανικά του χρόνια έπαιξε και συνόδεψε σε μπουάτ της Πλάκας τους Γ. Ζωγράφο, Λ. Παππά, Πόπη Αστεριάδη κ.α.
Ασχολείται με κομπιούτερ και με όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με την μουσική και τις παρτιτούρες. Έχει και συγγραφική δουλειά πάνω στην θεωρία και την εφαρμογή της μουσικής, κατάλληλη για σχολική χρήση. Έχει μελοποιήσει πολλά από τα ποιήματα των σχολικών βιβλίων. Έχει διοργανώσει και διοργανώνει κατά καιρούς με τους μαθητές του συναυλίες με πολύ καλές κριτικές σε άρθρα του ημερήσιου τύπου. Έχει ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο γράφοντας και παρουσιάζοντας εκπομπές, μουσικές και χιουμοριστικές (μαζί με τον Θόδωρο Φαράκλα). Συνεργάστηκε και με την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη. Η τελευταία τους συνεργασία ήταν με τον Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 9.84 με την εκπομπή "Μεταξύ σοβαρού και αστείου".
Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί επώνυμα σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και Blogs. Κάντε κλικ εδώ

Νοσταλγία
https://www.youtube.com/watch?v=LJUL1KxsDtg
ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ

 

Ηλιοβασιλέματα
https://www.youtube.com/watch?v=RbWKyeTDZrY
ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες