23/11/15

Πάνος Κιάμος

4 Οκτωβρίου 1975, Αθήνα.
"Το 1994, αμέσως μετά το Λύκειο και ενώ είχε ήδη περάσει στην Ιατρική Σχολή, αρχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Στην Ιατρική Σχολή δεν φοίτησε ποτέ. Μαθαίνει κιθάρα και θεωρία της μουσικής.
 
Ξεκινά τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής και ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά της φωνής του, την καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του! Το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του cd με τίτλο «΄Ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη» από όπου ξεχωρίζουν αμέσως τα τραγούδια "Όλα για σένανε μιλάνε" (Χωρίς νερό) και "Τρελός για σένα".  Θα ακολουθήσουν πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες, χρύσοι και πλατινένιοι δίσκοι, χιλιάδες κόσμου συρρέουν για να τον απολαύσουν στα κέντρα που εμφανίζεται χωρίς όμως ποτέ ο ίδος να καβαλλήσει το καλάμι της επιτυχίας.
Μεγάλες Επιτυχίες: Χωρίς νερό, Δεν είσαι μόνη, Γύρνα πίσω θα πεθάνω, Αληθινά, Αρκετά, Είσαι παντού, Σαν ταινία παλιά, Βρες λίγο χρόνο, Έχω πονέσει γι΄ αυτήν, Άσε με μια νύχτα μόνο, Γύρνα σε μένα, Στη φωτιά το χέρι μου, Θα βγαίνω, θα πίνω, Απόψε φόρα τα καλά σου, Ως τον ουρανό, Σφύριξα κι έληξες, κ.α

Όλα για σένανε μιλάνε (Χωρίς νερό μπορώ χωρίς εσένα όχι)
https://www.youtube.com/watch?v=v-1bJJYDujs

Στίχοι: Σαράντης Αλιβιζάτος
Μουσική: Γιάννης Πετρίδης
Πρώτη Εκτέλεση: Πάνος Κιάμος



Φύγε και σύ
https://www.youtube.com/watch?v=d5JnvKkkWNs
Στίχοι: Ιορδάνης Καλλίστογλου 
Μουσική: Γιάννης Μαλλιάς 
Πρώτη Εκτέλεση: Πάνος Κιάμος 



"Πω..ΧΑΟΣ τι έχει τραγουδήσει ο άνθρωπος ρε γαμώτο.."
Xiono Miaou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικες Προβολες